Vi er Urland:

 

Urlands Advisory board

Ydelser

Urland er specialister i det åbne land og bysamfundene uden for de største byer. Vi arbejder i krydsfeltet mellem visioner og regional udvikling, kompleks teknik for store anlæg og legende by- og landskabsrum. Den unikke kombination gør, at vi har mange vinkler og redskaber fremme på bordet, når vi arbejder med det byggede miljø.

I Urland er vi ikke bange for en udfordring, og går gerne foran med at udforske og afprøve nye ideer. Vi er altid interesserede i at høre om nye projekter og initiativer – og gerne skæve tanker, som ikke nødvendigvis passer ind i en formel. Vi afsætter regelmæssigt ressourcer til at sende en pioner ekspedition af sted - måske passer jeres tanker ind her?

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser:

Ydelsesdiagram_03.png

Teamet

Urland består af et skræddersyet team af specialister. Vi har forskellig baggrund og erfaring - fra klassisk tegnestuearbejde, over projektledelse i private rådgivningshuse og kommunekontorer til ansættelser indenfor udvikling af midlertidige byrum og boligkoncepter. Vores værktøjskasse er stor - både teknisk, metodisk, processuelt og menneskeligt. 

Urlands arbejdsfelt kræver bred faglighed og innovativ tænkning, kombineret med en strukturel og grundig tilgang til opgaveløsningen. Vi har fokus på, hvad der driver og skaber arbejdsglæde i hverdagen og arbejder til stadighed med at dyrke den enkeltes talent.Urland holdet_Feb 2019.jpg

Kontakt os

URLAND Aps.
Otto Busses Vej 5, 2 sal
2450 København SV
CVR.: 35 38 23 48

 

Michelle Nielsen-Dharmaratne
Adm. direktør, partner
T: 50 43 33 50
E: mnd@urland.dk

Christian Achermann
Projektchef - åben land, partner
T: 29 80 77 93
E: cha@urland.dk

Ditte Marquard Jessen
Projektchef - byerne, partner
T: 93 85 89 23
E: dmj@urland.dk

Kirstine Iversen
Projektleder og rådgiver
T: 93 85 80 36
E: kii@urland.dk

Sidsel Grau Petersen
Projektleder
T: 91 53 02 07
E: sgp@urland.dk

Emilie Sonne Uhlott
Projektleder
T: 28 71 70 60
E: esu@urland.dk

Lise Rask
Projektmedarbejder
E: lir@urland.dk