Ydelser billede.jpg

Ydelser

Urland er specialister i det åbne land. Vi arbejder i krydsfeltet mellem landskabsvisioner og regional udvikling, kompleks teknik for store anlæg og legende landskabsrum. Den unikke kombination gør, at vi har mange vinkler og redskaber fremme på bordet, når vi arbejder med det byggede miljø.

I Urland er vi ikke bange for en udfordring, og går gerne foran med at udforske og afprøve nye ideer. Vi er altid interesserede i at høre om nye projekter og initiativer – og gerne skæve tanker, som ikke nødvendigvis passer ind i en formel. Vi afsætter regelmæssigt ressourcer til at sende en pioner ekspedition af sted - måske passer jeres tanker ind her?

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser:

Ydelsesdiagram_03.png

Teamet

Urland består af et skræddersyet team af specialister. Vi har forskellig baggrund og erfaring - fra klassisk tegnestuearbejde, over projektledelse i private rådgivningshuse og kommunekontorer til ansættelser indenfor udvikling af midlertidige byrum og boligkoncepter. Vores værktøjskasse er stor - både teknisk, metodisk, processuelt og menneskeligt. 

Urlands arbejdsfelt kræver bred faglighed og innovativ tænkning, kombineret med en strukturel og grundig tilgang til opgaveløsningen. Vi har fokus på, hvad der driver og skaber arbejdsglæde i hverdagen og arbejder til stadighed med at dyrke den enkeltes talent.

Praktikanter er mere end velkomne hos Urland - vi har haft stor glæde af dygtige folk undervejs. Hos os er udgangspunktet, at du som praktikant ikke kun bidrager med nytænkning og hjælp til de løbende opgaver men også får dit eget projekt, som vi sammen sørger for at gøre målrettet og relevant i forhold til vores andre arbejder.

Har du talent for skitsering og idéudvikling, er du dygtig til formidling, ekspert i planlægning - eller noget helt tredje - så skriv eller ring til os. Vi er altid interesserede i at høre mere om hvordan du kunne passe ind hos Urland.

Kontakt os

URLAND Aps.
Kigkurren 8A, 1. sal
2300 København S
CVR.: 35 38 23 48

 

Michelle Nielsen-Dharmaratne
Adm. direktør, partner
T: 50 43 33 50
E: mnd@urland.dk

Christian Achermann
Projektchef - åben land, partner
T: 29 80 77 93
E: cha@urland.dk

Ditte Marquard Jessen
Projektchef - byerne, partner
T: 93 85 89 23
E: dmj@urland.dk

Christian Overgaard Jensen
Projektleder og rådgiver
T: 91 53 02 07
E: coj@urland.dk      

Kirstine Iversen
Projektleder og rådgiver
T: 93 85 80 36
E: kii@urland.dk

Line Østerkjærhus
Praktikant - Urban Design
E: lio@urland.dk

Emilie Sonne Uhlott
Praktikant - Landmåler
E: esu@urland.dk